A vajat kavarjuk ki a porcukorral és a vaníliás cukorral, végül adagoljuk hozzá a tojást és a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát öntsük bele egy sütőpapírral kibélelt sütőformába, majd 160 °C-on süssük kb. 25 percig. A kész tésztát hagyjuk kihűlni.
A zselatint készítsük el a csomagoláson található használati útmutató szerint. A joghurtot keverjük össze a vaníliás cukorral és a porcukorral, majd keverjük össze a zselatinnal. Kb. 10 percig hagyjuk állni, ekkor keverjük hozzá a keményre vert habtejszínt. A tésztát vágjuk el két lapba, az alsót kenjük meg a joghurtos krém felével, amelybe előtte belekevertük a ribizli.
A másik lapot tegyük rá a krémre, és a torta tetejét, illetve oldalait kenjük be a maradék krémmel. A tetejét öntsük le a szörppel, az oldalait szórjuk meg kókuszreszelékkel. A tortát tegyük hűtőszekrénybe, tálaláskor díszítsük marcipánrózsával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.