Elkészítés: A ribizlit átmossuk és leszedjük a száráról.
Az összes hozzávalót (a habot is folyósan) - a ribizli kivételével - egy robotgéppel legalább 1 percen át keverjük. A cukrot ízlés szerint adagoljuk, de készüljünk fel, hogy a ribizli savanykás. Én 2 csapott kanállal tettem a vaníliás cukor mellé. A legvégén már kanállal keverjük bele a ribizlit.
A pohár aljára törjünk nagyobb darabokra 1,5 babapiskótát, majd öntsük rá a joghurtos krémet. A maradék fél babapiskótát szúrjuk bele. Hagyjuk minimum 2 órát hűtőben pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.