Elkészítés: A rizst megmossuk, lecsepegtetjük. Feltesszük a vizet forrni, a tejet melegedni. A vízbe beletesszük a rizst, és kislángon, lassan főzzük. Amikor beitta, 3-4 részletben fokozatosan adjuk hozzá a tejet, mindig akkor tegyük hozzá a következő adagot, amikor a rizs felvette már az előzőt. A végén az utolsó adag tejjel hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot is. Krémesre keverjük, és levesszük a tűzről. Botmixerrel kicsit összetörjük a rizsszemeket, kihűlésig párszor átkeverjük.
A ribizlit cukrozzuk és félretesszük.
A kihűlt tejberizst óvatosan összekeverjük a 3 dl tejszínből vert habbal, 1/3 részét poharakba tesszük. A maradék tejszínes rizskrémbe belekeverjük a cukrozott ribizli nagy részét, és a pohárban levő fehér krémre kanalazzuk. Tetejére tesszük a maradék cukrozott gyümölcsöt, a levével együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.