Elkészítés: A vajastésztát 2 mm-es vastagságúra nyújtjuk, de ha nyújtott tésztát kapunk, akkor kevesebb dolgunk lesz. Csíkokra vágjuk.
A ricottát sóval, borssal és az aprított medvehagymával összekeverjük, majd rákenjük minden második tésztacsíkra, ezután a tészta másik darabjával befedjük, és lekenjük tojással, majd 4 csavarást végzünk rajta. Megszórjuk reszelt parmezánnal, és sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakjuk.
200 fokon 10 perc alatt pirosra sütjük. Tálcára szedjük, és azonnal fogyaszthatjuk. A ricottától nagyon finom porhanyós és omlósan puha lesz, ami az élvezetén nagyot emel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.