Elkészítés: Egy 26 cm-es kapcsos forma alját-oldalát kibéleltem sütőpapírral, a sütőt 180 fokra előmelegítettem.
Robotgéppel a tojásokat a cukorral sűrű-habosra kevertem, ezután sorban a vajat, több részletben a ricottát, az ízesítőket belekevertem. A sütőporral elkevert lisztet a tejjel váltakozva fakanállal hozzákevertem.
A tészta felét elkevertem a kakaóval, utána felváltva - és mindig a forma közepére - 2 kanál kakaós és 2 kanál sima tésztát kanalaztam, és kb. 50 perc alatt megsütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.