Elkészítés: A rizst megmosom. A bögre tejjel, a bögre vízzel és négy kanál cukorral megfőzöm tejberizsnek (vigyázni kell, hogy ne égjen le, gáztűzhelyen célszerű alátétet használni!). A tojásokat szétválasztom. A sárgáját 4 kanál cukorral és a 2 kanál margarinnal kikeverem. A fehérjét felverem. Ha a rizs is megfőtt, összekeverem az egészet, és teleszórom mazsolával. Kizsírozott tepsibe rakom, és aranybarnára sütöm (nálam max. lángon 30-40 perc). Nálunk csokiöntettel népszerű, de lekvárral vagy málnaszörppel is nagyon kelendő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.