Elkészítés: A kerekszemű rizst egy csipet sóval háromszoros vízmennyiséggel felforraljuk, időnként megkeverve 3-4 percig főzzük kis lángon. A tűzről levesszük, lefedjük, és amíg kihűl, az összes vizet magába szívja. Egy őzgerincformát kikenjük 1 dkg margarinnal. A tojást megmossuk, a sütőt 180 fokra melegítjük. Ezután a kihült rizst egy keverőtálba rakjuk, hozzáadjuk a tojást, az édesítőt, a vaníliaaromát és a kókuszreléket. Jól elkeverjük, majd beleöntjük az őzgerincformába. Előmelegített sütőben 25 percig sütjük. A sütit akkor vesszük ki a sütőből, ha langyosra hűlt. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.