Elkészítés: A tejfölt összekeverjük a cukorral, a liszttel és a tojásfehérjékből vert kemény habbal.
Kivajazott, lisztezett (itt nem megy a sütőpapíros változat) tepsibe kanálnyi masszát teszünk és tenyérnyire elkenjük, majd óvatosan megsütjük. Vigyázni kell, amint kissé pirul az alja, azonnal kivenni a sütőből.
A lapokat egyenként tiszta deszkára szedjük, majd fakanálnyél segítségével egyenként, szépen tölcsérformává feltekerjük őket. Majd ismét kenünk, sütünk, tekerünk. 28 darab lesz ebből a mennyiségből.
Gyümölcsös finom tejszínhabbal tölthetjük, de akármilyen finom, könnyű krém illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.