Elkészítés: A csirkemellfiléket vágd csíkokra, dobd a serpenyőben hevített olajba. Egy-két percig pirítsd, míg kifehéredik, olykor-olykor rázogasd az edényt. Sót, borsot hints rá, öntsd fel kevéske borral, s párold puhára. Kóstold meg, ha a hús jó - s addigra a bor is szinte teljesen elpárolgott -, szórd meg liszttel, keverd el, és csorgasd rá a tejszínt. Morzsold bele a rokfortot, s egy pillanatra forrald át. A tetejére vess egy kis maréknyi aprított petrezselymet, s azon melegében tálald. Zsenge zöldségekkel tarkított párolt rizs a legjobb mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.