Elkészítés: Az epreket lecsumázzuk, majd alaposan megmossuk, félbevágjuk.
A salátát tálba rakjuk, hozzáadjuk az epret is.
Összedolgozzuk a tejfölt, a majonézt, az ecetet, olajat, a pálinkát és a villával összetört sajtot, csipet sóval és borssal ízesítjük. Az öntetet a salátára öntjük, összeforgatjuk, kis ideig hűtőben tartjuk.
4 tányérra elosztjuk a salátát, megszórjuk a mandulával, erre helyezzük a díszítésre meghagyott, félbevágott epreket és a citromfűágacskát.
Étel után desszertnek ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.