A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját kikeverjük a tejföllel, majd a reszelt rokfort sajttal. Borssal ízesítjük, végül belevegyítjük a tojások kemény habbá vert fehérjét. A masszát kivajazott csészékbe töltjük, de ügyeljünk arra, hogy a krém az edénynek csak a kétharmadáig érjen. Peremes tepsibe ujjnyi vastagon vizet öntünk, forró sütőbe toljuk és ha a víz gyöngyözni kezd, beleállítjuk a csészéket. 20-25 percig sütjük. A pudingok szélét késsel meglazítjuk, majd tányérra borítjuk. Olvasztott vajjal meglocsoljuk és reszelt trappista sajttal megszórva tálaljuk. Pirítóst kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.