Elkészítés: A burgonyát vékonyan meghámozzuk, majd a reszelő durvábbik részén keverőtálba reszeljük. Beleütjük a tojásokat, rászórjuk a lisztet, sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel fűszerezzük, és jól összekeverjük. Végül a raklettsütő grill-lap részét meglocsoljuk olajjal, a tócsnimasszából 1-1 jó evőkanállal teszünk rá, kicsit megnyomjuk, lelapítjuk, és ha pirosra sültek, lapátkanállal megfordítjuk, és a másik oldalukat is megsütjük.
Közben a sajtot durvára reszeljük, a raklettsütő tálkáiba szórjuk, és a sütő alá téve, amíg sülnek a tócsnik, megolvasztjuk, kicsit megpirítjuk. Tálaláskor a trappista sajtot a ropogós burgonyatócsnival kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.