Előkészítés:
A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és vékony csíkokra gyaluljuk. A zellerszárat megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Az almát megmossuk, kimagozzuk, és a húsát csíkokra vágjuk. A káposztát (ha túl savanyú, kiáztatjuk) lecsepegtetjük, és 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés:
Az ecetet, a mustárt, az olajat, tálba tesszük, őrölt borssal és sóval ízesítjük, és jól kikeverjük. Beletesszük a felaprított zöldségeket, a savanyú káposztát és az egészet összeforgatjuk. Tálalás előtt kb. 15 percre a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.