Előkészítés:
A sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és vékony csíkokra gyaluljuk. A zellerszárat megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. Az almát megmossuk, kimagozzuk, és a húsát csíkokra vágjuk. A káposztát (ha túl savanyú, kiáztatjuk) lecsepegtetjük, és 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés:
Az ecetet, a mustárt, az olajat, tálba tesszük, őrölt borssal és sóval ízesítjük, és jól kikeverjük. Beletesszük a felaprított zöldségeket, a savanyú káposztát és az egészet összeforgatjuk. Tálalás előtt kb. 15 percre a hűtőbe tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.