Elkészítés: A szalalkálit beáztatom a tejbe, hozzáadom a tojást és a cukrokat, majd 2-3 órán át pihentetem.
Ha ez megvan, hozzádolgozom a lisztet és a zsírt, majd 2 részre osztom. Az egyik részhez a citrom héját és levét adom, a másikhoz a kakaót. Egy éjszakát hagyom pihenni.
A tésztát 2-3 cm-esre nyújtom, kiszaggatom, sütőpapíros tepsire teszem, még 10-15 percet pihentetem.
160 fokos sütőben kb. 12 percig sütöm, míg a teteje szép aranyos színt kap. Rácsra téve hagyom kihűlni. Ízlés szerint cukormázat vagy olvasztott csokit csurgathatunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.