Elkészítés: A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk (szeletbe,csíkokra), összekeverjük. A metélőhagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük.
A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, beirdaljuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig hagyjuk állni, majd lisztbe forgatjuk, és serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.