Elkészítés: A pácot elkészítjük, a húst beleforgatjuk, lefedjük, és 1 napig állni hagyjuk hűtőben.
A roston sütőt előkészítjük, ha jó a parázs, rátesszük a fóliás krumplikat a szélére, egy tálra szedjük a strucchűst, a negyedelt hagymát, a felezett paprikát és a pácléből is öntünk rá. Lefedjük, majd pár perc után forgatjuk, újra lefedjük, végül a tetőt levéve készre sütjük.
A burgonyákat a hús mellé kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.