Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk, sós, köménymagos vízben néhány babérlevéllel feltesszük főni.
A tojásokat lazán felverjük, és mikor a krumpli félkemény, kevergetés mellett, vékony sugárban a levesbe csorgatjuk. Kevés almaecetet, csipetnyi borsot és a felszeletelt házikolbászt teszünk bele.
Felforraljuk, majd a tejfölből vagy főzőtejszínből néhány merőkanálnyi főzőlével csomómentes habarást készítünk. A habarással egy időben hozzáadjuk a petrezselyemzöldjét is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.