Elkészítés: A pulykacombokat befűszerezzük kevés sóval, borssal, rozmaringgal és jócskán a grill fűszerrel,
megspékeljük fokhagymával és füstölt szalonnaszeletekkel. 2-3 órát hűtőben állni hagyjuk, hogy a fűszerek a hússal összeérjenek.
Tepsibe rakjuk, majd az egészet betakarjuk baconszeletekkel. Nyakon öntjük 1 üveg sörrel, letakarjuk fóliával, így sütjük közepes lángon (180 fok) 50 percig.
Ezután levesszük a fóliát, és további 30 percig sütjük, miközben sörrel locsolgatjuk. Ropogósra, pirosra sütjük.
Sült krumplival, párolt rizzsel, illetve a
reformkonyha híveinek zöldkörettel vagy könnyű salátával tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.