Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítettem. Az újburgonyát alaposan megsikáltam, a héját lekapargattam. Előbb félbe-, aztán a feleket ismét félbevágtam. A rozmaringágakról felülről lefelé szépen lehúztam a leveleket. Egy méretesebb hőálló tálat vékonyan kivajaztam, ebbe szórtam krumplikat. Sóval mértékletesen meghintettem, a vajat kis darabokban a tetejére szórtam, végül elrendeztem rajta a rozmaringleveleket. Bő 30 perc alatt aranyszínűre sütöttem.
Amíg a krumpli sült, elkészítettem a salátát. Az uborkát meghámoztam, felkockáztam. A sárgarépát megtisztítottam, 2 szálat nagylyukú reszelőn lereszeltem, a többit uborkagyalun vékonyra szeleteltem. Az olívákat kimagoztam, megfeleztem. Az avokádókat a mag mentén elfeleztem, egy teáskanál segítségével kiemeltem a héjából, felkockáztam. A salátaleveleket megmostam, lecsepegtettem, összetépkedtem (ez készen kapható salátakeverékkel is kiváltható). Mindent tálba halmoztam. Citromlével meglocsoltam, kevés sóval fűszereztem. A tartármártást a joghurttal, a finomra aprított rozmaringlevelekkel, sóval, borssal alaposan elkevertem, a saláta tetejére locsoltam, átforgattam.
Az illatos, aranyszínű rozmaringos újkrumplival tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.