Elkészítés: A harcsafilét fólia között óvatosan kiklopfoljuk (ha vastag a harcsafilé, klopfolás előtt célszerű egy vékony pengéjű filézőkéssel megnyitni), megszórjuk rózsaborssal, a zúzott fokhagyma egy részével, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a citrom levével és kevéske olívaolajjal. Ezután fólia segítségével feszesre felgöngyöljük, a fólia két végét elkötjük, és kb. 10-15 percre hűtőbe rakjuk. Pihentetés után óvatosan kibontjuk,l nehogy szétessen (elvileg nem volna neki szabad, ezért hűtöttük), és vékony pengéjű késsel 2-3 cm vastag korongokra vágjuk. Serpenyöben olajat melegítünk, és óvatosan néhány perc alatt átsütjük mindkét oldalon, aranybarnára. Fontos, hogy csak egyszer fordítsuk meg, nehogy szétessen.
Míg sülnek a harcsatekercsek, egy másik serpenyőben kevés vajon megpároljuk a spenótot, ízlés szerint ízesíthetjük fokhagymával, sóval és borssal. Ha szeretnénk feldobni kicsit a spenot színét, rakhatunk bele apróra vágott piros illetve sárga kaliforniai paprikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.