A rózsaméz elkészítéséhez a rózsa szirmait leszedegetjük, szűrőben leöblítjük, és hagyjuk lecsöpögni.
Megszórjuk a citromsavval, és kézzel jól összegyúrjuk, összedörzsöljük. Rátesszük a cukrot, elkeverjük, és fél órán át főzzük, ezalatt lekvárszerűen sűrű lesz.
Tűzforrón kis üvegekbe szedjük, fejtetőre fordítjuk, majd szárazdunsztban hagyjuk kihűlni. Ezután mehet a kamrába.
Nagyon különleges finomság. Gyógyszernek is használatos szájpenész ellen. Kis tálkába téve, egy pohár ásványvíz kíséretében kiváló délutáni vendégváró.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.