Elkészítés: A csirkemellet ujjnyi csíkokra vágom. Az olajat összekeverem a villámpáccal, beleaprítom a fokhagymákat, és beleforgatom a húst. (Én szeretem egy éjszakán át hűtőben érlelni, és csak másnap felhasználni.) Jó időben a szabadban, tárcsán, rossz időben a konyhában, serpenyőben kisütöm a szalonna zsírját, beleborítom a húst, az előzőleg felvágott hagymakarikákat, paprikakarikákat, paradicsomkarikákat, és ízesítem a pirosarannyal. Állandóan keverem-kavarom, és úgy 15 perc múlva tálalom. Én friss kenyeret és salátát adok hozzá. Nagyon finom, és egyszerűen, gyorsan kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.