Előkészítés: A paradicsomot megmossuk, felkarikázzuk. A salátát megmossuk, leszárítjuk, és tányérra tesszük.
Elkészítés: A paradicsomot a salátára fektetjük, sózzuk, borsozzuk. A pestót elkeverjük az olaj felével, és a balzsamecettel együtt a salátára locsoljuk. A maradék olajat felforrósítjuk, és megsütjük benne a sajtok mindkét oldalát. Még forrón a salátára rátesszük, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 295 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.