Elkészítés: 1.) A húst megmossuk, ha kell, picit kiklopfoljuk, majd besózzuk, és bedörzsöljük a hússzeletek mindkét oldalát grillfűszerrel.
2.) Minden hússzeletre 1-1 szelet sajtot és egy nagy csipet rukkolát teszünk, majd felgöngyöljük a húst, és egy olívával kikent jénaira tesszük. (Nem kell fogpiszkáló, nem csúsznak szét a hústekercsek.)
3.) Ha minden tekercs kész, a tetejükre kacsamell felvágottat vagy egy kis bacont tehetünk az íz kedvéért, de enélkül is finom lesz.
4.) Pici vizet öntünk a húsok alá, és 200 fokon pirosra sütjük az egészet. Salátával, rizzsel, kenyérrel, zöldséggel tálalhatuk, minden illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.