Elkészítés: A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk. A sárgájához adjuk a cukrot és a margarint, habosra keverjük. Utána hozzáadjuk a diót, a lisztet, a kakaót és a sütőport. A tojások fehérjét habbá verjük, majd óvatosan a tésztába forgatjuk. Kikent tepsibe töltjük a masszát, lassan sütjük. Ha elkészült, hagyjuk hűlni.
Közben a 40 dkg porcukrot a rummal sűrűre keverjük, és a félig kihűlt tésztára öntjük. Hűtőbe tesszük, majd ha teljesen kihűlt, félhold alakúra szaggatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.