Elkészítés: Besózzuk a krumplit, kicsit állni hagyjuk, mert így könnyen lejön a haja. Kevés vizet teszünk rá, megdörzsöljük. Ha már tiszta, félig megfőzzük vízben- A vajat felforrósítjuk (vigyázzunk, hogy ne égjen meg), hozzáadjuk a krumplit, kicsit hagyjuk sülni, majd rászórjuk az összevágott kaprot, összekeverjük, végül rátesszük a pár kanál tejfölt, és ízlés szerint sózzuk, átforgatjuk.
Nagyon finom köret rántott halhoz, csirkéhez egyaránt! Ajánlom, próbálja ki mindenki, nem fogja megbánni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.