Elkészítés: A vajat habüstben vagy mély porcelántálban habosra keverjük, hozzáadjuk a megolvasztott csokoládét, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tojássárgáját. Amikor simára kevertük, hozzáadjuk a lisztet és a keményre vert tojásfehérjét. Vajjal kikent, kevés liszttel megszórt tortaformába helyezzük a masszát, és negyven-hatvan percig sütjük. Amikor kihűlt, elsimítjuk rajta a felmelegített baracklekvárt, s amikor az is kihűlt, elkenjük rajta a csokoládéfondant-t.
A csokoládéfondant hozzávalói:
2 tojásfehérje,
15 dkg csokoládé,
kevés vaníliás cukor,
2 evőkanál porcukor
Elkészítés: Felverjük a tojásfehérjét, hozzákeverjük a megreszelt csokoládét, a vaníliás cukrot és a porcukrot, s addig keverjük tűzön, amíg összesűrűsödik. Amikor kihűlt, elsimítjuk a torta tetején.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.