Elkészítés: 6 tojás sárgáját és egy egészet a cukorral habosra kavarunk, majd hozzáadjuk a vajat, a kakaót és a diót. 4 evőkanál vízben a 4 kávéskanál cukorral szirupot főzünk, ezt is belekeverjük a tésztába, majd hozzáadjuk a felvert tojás fehérjét. Kivajazott, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben 5 percig erős lángon, majd lassú tűzön megsütjük (kb. 20 perc). Lekvárral megtöltjük, a tetejére csokimázat teszünk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.