Elkészítése: Egy közepes méretű teflon ábasba beleöntjük a tejet, hozzáadjuk a vajat, és felforraljuk. Amikor forr, apránként beleszórjuk a lisztet, csomómentesre keverjük. A sűrűre összefõzött masszát levesszük a tűzrõl. A forró masszába fakanállal verve egyenként beledolgozunk 5 nyers tojást. Utána ízlés szerint megsózzuk, és beleforgatunk 20 dkg durvára reszelt sajtot. A kezünket vízbe mártjuk, majd a masszából vizes kézzel gömböket formázunk. A gömböket lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába panírozzuk, majd felforrósított olajban kisütjük. Reszelt sajttal megszórva, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.