Elkészítés: A felfújthoz kis lángon megolvasztjuk a vajat, beleszórjuk a lisztet, kicsit pirítjuk, majd felöntjük a tejjel, és sűrű mártást készítünk. Hozzáadjuk a kézzel elmorzsolt leveskockát, majd habverővel addig keverjük, amíg sima masszát nem kapunk.
A tűzről levéve hozzákeverjük egyenként a tojássárgájákat, 8 dkg reszelt parmezán vagy emmentáli sajtot, végül a tojások kemény habját.
Vajjal kikent, liszttel meghintett formákba öntjük. Tálcára téve sütőbe rakjuk úgy, hogy a sütő alsó részében egy vízzel teli edény legyen, így biztosítva a párát. 150 C-on 30 percig, majd 180 C-on még 8 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.