Elkészítés: A tésztához a vizet, a sót és a vajat felforraljuk, és hozzáadjuk a lisztet. Tűzről levéve addig keverjük, míg el nem válik az edény oldalától, közben egyenként hozzákeverjük a tojásokat.
Töltsük a masszát csillagvégű nyomózsákba, és kikent sütőlapra egymástól kb. 4 cm-re nyomjunk belőle kb. 40 db halmocskát. Süssük 12 percig 200 fokon. Közben a sütőt ne nyissuk ki.
(Hasonló a képviselőfánk tésztához.)
A töltelékhez a krémsajtot a tejföllel
habosra keverjük. Végül a sonkát, a fűszereket, az aprított zöldfűszernövényeket hozzáadjuk, s megtöltjük vele a félbevágott kis fánkokat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.