Elkészítés: A tésztához a vizet, a sót és a vajat felforraljuk, és hozzáadjuk a lisztet. Tűzről levéve addig keverjük, míg el nem válik az edény oldalától, közben egyenként hozzákeverjük a tojásokat.
Töltsük a masszát csillagvégű nyomózsákba, és kikent sütőlapra egymástól kb. 4 cm-re nyomjunk belőle kb. 40 db halmocskát. Süssük 12 percig 200 fokon. Közben a sütőt ne nyissuk ki.
(Hasonló a képviselőfánk tésztához.)
A töltelékhez a krémsajtot a tejföllel
habosra keverjük. Végül a sonkát, a fűszereket, az aprított zöldfűszernövényeket hozzáadjuk, s megtöltjük vele a félbevágott kis fánkokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.