Elkészítés: A felütött tojásokat sózom, fűszerezem, pici vizet adok hozzá, felverem, belekeverem a lisztet, vizet adok hozzá úgy, hogy egy picivel sűrűbb legyen a massza, mint az eredeti palacsintatészta. Belekeverem a vékony karikákra vágott újhagymát, és szokásos módon kisütöm.
A krémbe való anyagokat habverővel kidolgozom, megfőzöm, de a sajtot csak forrás közben olvasztom bele. A palacsitákat töltés után félbehajtom. Meghinthetem még sajttal a tetejét is.
Különleges körítés pl. pörkölt vagy csirkepaprikás mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.