Elkészítés: A húst vékony szeletekre vágjuk, nagyon kevés sóval és majoránnával befűszerezzük, letakarva hagyjuk állni. A hagymát meghámozzuk, megmossuk, és apróra vágjuk.
Forró olajon megpirítjuk, majd a húst rápakolva, szeletenként mindkét oldalát félig átsütjük. A hagymával együtt tepsibe pakolunk egy réteg húst, bekenjük a felvert tojással, majd jól megszórjuk sajttal. Majd újra egy réteg hús, tojás, aztán sajt következik, sajttal fejezzük be a rétegezést, amire vékony
őszibarackszeleteket teszünk.
A mártás elkészítéséhez a maradék sajtot elkeverjük a maradék tojással, felöntjük a tejszínnel, majd ráöntjük a rakott húsra.
Alufóliával letakarva 25 percig sütjük a 180 fokra előmelegített sütőben, majd levesszük a fóliát, és addig sütjük, amíg szépen megpirul a teteje. A végén villával ellenőrizzük, hogy a hús jól átsült-e.
Köretnek burgonyakrokettet vagy mogyoróburgonyát szolgáljunk fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.