Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és a vaj felén megpirítjuk mindkét oldalukat.
Egy jénait kivajazunk, ebbe rakjuk a megsült húst, elosztjuk rajta a zúzott fokhagymát. A megmaradt vajat felolvasztjuk, beleszórjuk a lisztet, elkeverjük, és felöntjük a tejjel. 2 perc alatt sűrűre főzzük, közben hozzáadjuk a tejszínt. A tűzről levéve sózzuk, borsozzuk, a reszelt trappista sajtot és a felaprított zöldfűszereket belekeverjük. Ezzel nyakon öntjük a húst, reszelünk rá füstölt sajtot, és 180 fokos sütőben 12-15 perc alatt aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.