Elkészítés: A karajszeleteket olajjal kikent tepsibe rakom, mindkét oldalukat sózom, borsozom, majd a sütőben erős lángon megsütöm. Eközben a burgonyát meghámozom, és nagyobb darabokra vágom, majd sós vízben puhára főzöm. A brokkolit rózsáira szedem (a vastagabb szárakat felkarikázom), és ételízesítős vízben puhára főzöm. Ha mind a kettő kész, a burgonyat leszűröm, a brokkolit szinten. Ha a hús megsült, a burgonyát ráterítem a húsra, erre jön a brokkoli, majd rá a reszelt sajt, és addig sütöm, amíg a sajt ráolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.