Elkészítés: A karajszeleteket olajjal kikent tepsibe rakom, mindkét oldalukat sózom, borsozom, majd a sütőben erős lángon megsütöm. Eközben a burgonyát meghámozom, és nagyobb darabokra vágom, majd sós vízben puhára főzöm. A brokkolit rózsáira szedem (a vastagabb szárakat felkarikázom), és ételízesítős vízben puhára főzöm. Ha mind a kettő kész, a burgonyat leszűröm, a brokkolit szinten. Ha a hús megsült, a burgonyát ráterítem a húsra, erre jön a brokkoli, majd rá a reszelt sajt, és addig sütöm, amíg a sajt ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.