Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk, majd a hozzávalókat összegyúrjuk, ezután fél órát pihentetjük. 3 részre osztjuk, és cipókat formálunk belőlük. Ismét pihentetjük.
Közben a margarint 1 evőkanál sóval habosra keverjük. Az egyik cipót kinyújtjuk, és megkenjük a margarin felével, ezután a másik kinyújtott cipót rátesszük, majd lekenjük ismét margarinnal, és rárakjuk az utolsó kinyújtott cipót is.
Cikkekre vágjuk, s hosszúkás csíkokra szelt füstölt sajtokat teszünk bele, és kifliként feltekerjük.
A tetejét tojással megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.