Elkészítés: A tésztához az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A vajat felolvasztjuk. Az összetevőkből begyúrjuk a tésztát, és meleg helyen 1 órát kelesztjük.
A sajtot lereszeljük.
A tésztát téglalap alakúra, kb. 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és megkenjük olvasztott vajjal. Megszórjuk a reszelt sajttal. A tésztát feltekerjük, mint a bejglit, majd 1-1,5 cm vastag szeletekre vágjuk.
A szeleteket sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt, 150-160 fokon megsütjük.Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.