Elkészítés:
1. A csirkecombokat a forgónál kettévágom és gyengén megsózom. A vöröshagymát karikákra vágom, a fokhagymát pedig pépesre zúzom. A tejfölbe belekeverem az olajat, az edénybe egymás mellé helyezem a húsdarabokat. A lisztet összekeverem a pirospaprikával, sóval, borssal, majd rászórom a húsokra. Betakarom a hagymakarikákkal, majd az összes sajtot egyenletesen rászórom a húsokra úgy, hogy mindenhová egyenletesen jusson. Az olajos tejfölbe belekeverem az összezúzott fokhagymát, és a mártást rálocsolom az étel tetejére.
2. Szorosan lefedve, hideg sütőben kezdem sütni. A sütés befejezése előtt néhány perccel leveszem az edény tetejét, és a húst erősebb lángon halványsárgára pirítom. Ügyelek, hogy nehogy megbarnuljon, mert a megégett sajttól keserűvé válhat.
3. Ecetes salátával és hagymás tört burgonyával kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.