Elkészítés: A melleket kifilézem, szeletekre vágom, besózom. Kikenek egy jénait margarinnal, az alsó sorban minden mellszeletet lisztbe, tojásba, sajtba forgatok, a további szeleteket csak lisztbe és tojásba. Ha kész, megszórom sajttal. A tetéjre öntöm az esetleg megmaradt tojást, meghintem sajttal, és rátördelem a maradék margarint. Fél órát fólia alatt sütöm, utána annyi ideig kell sütni, mi a sajt zsemleszínüre pirul a tetején. Mindenféle köret illik hozzá, nyáron rengeteg salátával isteni. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.