Elkészítés: A pác hozzávalóit keverjük össze, majd forgassuk bele a csirkemellfilét. Ezután hagyjuk pár órán át pácolódni, hogy az ízek jól átjárják (én egész éjszakára a pácban hagytam).
A zöldbabot enyhén sós vízben főzzük pár percig, majd szűrjük le, és ízlés szerint tekerjük körbe a baconnel.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, locsoljuk meg olívaolajjal, helyezzük rá a bepácolt csirkemellet, és locsoljuk meg a visszamaradt páccal, majd helyezzük rá a szeletelt sajtot. A baconbe tekert zöldbabot szintén helyezzük a tepsire, és locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal.
Helyezzük előmelegített sütőbe, közepes hőmérsékleten 25-30 perc alatt süssük szép pirosra.
Tálaláskor a sajtos csirkemellet a baconbe tekert zöldbabbal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.