Elkészítés: A lisztet összekeverjük sóval, őrölt borssal, pirospaprikával, és beleforgatjuk a karajszeleteket.
Egy tepsit kiolajozunk, leterítjük a lisztes, fűszeres karajszeleteket, majd tejföllel megkenjük a tetejét, azután elterítjük rajtuk a reszelt sajtot. 1 dl vizet öntünk alá, és a sütőben addig sütjük, amíg a sajt és a tejföl kéregként ráolvad, illetve rápirul a hússzeletekre.
Közben a megtisztított, felkockázott burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd ízlés szerint tejjel és vajjal összetörjük.
A megtisztítorr hagymákat felkarikázzuk, lisztbe forgatjuk, és olajban ropogósra sütjük.
Amikor megsült a hús, a tört burgonyával és a sült hagymakarikákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.