Elkészítés: A karalábét megmossuk, meghámozzuk és almareszelőn lereszeljük. A tojássárgákat elkeverjük a tejjel, belemorzsoljuk az élesztőt, megsózzuk, majd lisztet beletéve összedolgozzuk. Hozzáadjuk a reszelt karalábét, az apróra metélt petrezselyemzöldet, a tojasfehérjéből vert kemény habot és a reszelt sajtot. 5 percig pihentetjük, majd evőkanállal kis fánkokat szaggatunk belőle forró olajba. Az első felét fedő alatt pirosra sütjük, a másikat fedő nélkül. Papírszalvétával felitatjuk a felesleges olajat, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.