Elkészítés: A karajt kissé kiveregetjük, enyhén besózzuk. Félretesszük, és a panírt előkészítjük. A morzsába fokhagymaport, sót és borsot keverünk, majd 3 dkg parmezánsajtot és a vágott medvehagymát. Felverjük a tojásokat, és 2 evőkanál lisztet keverünk hozzá, hogy sűrű legyen.
A tojásos masszába mártjuk a hússzeleteket, majd a fűszeres morzsába. Egy sütőtepsit kibélelünk alufóliával, megöntözzük olívaolajjal. Erre fektetjük a panírozott húsokat sorban. A tetejüket vajforgáccsal szórjuk meg, hogy finoman beleolvadjon süléskor a húsba, és átadja kellemesen az aromáját.
Előmelegített sütőbe toljuk, és alsó-felső sütésen sütjük 170 fokon szép aranybarnára. Mielőtt elkészülne, mindegyik tetejére teszünk a reszelt füstölt sajtból, és addig sütjük még, amíg a sajt ráolvad.
A zsályaleveleket forró olajba dobjuk, és pár másodperc alatt ropogósra sütjük.
Sült burgonyával, salátával, paradicsommal tálaljuk a bundás húst a ropogós zsályalevelekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.