Elkészítés: A csirkemellfiléket vékony szeletekre vágom, sózom, borsozom.
A szeleteket felforrósított margarinban fehéredésig sütöm, majd egy tepsi aljára fektetem őket.
A reszelt sajtot, a mustárt és a tojást a tejjel összekeverem, sóval, borssal, fokhagymával ízesítem. A visszamaradt margarinhoz adik még 2 evőkanállal, felforrósítom, és a sajthoz keverem. Így egy nem túl híg, de nem is túl sűrű masszát kapok, amit a tepsiben lévő hússzeletekre borítok. Elkenem, hogy mindegyikre egyaránt jusson.
Körülbelül 25 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.