Elkészítés: Egy tálban felforraljuk a tejet a margarinnal együtt, csipet sóval ízesítjük. Forraljuk pár percig, majd hozzáadjuk a lisztet, alaposan elkeverjük, hogy egynemű legyen. Beleütünk 3 tojást (a 4. tojást szátválasztjuk, és csak a fehérjét adjuk a masszához!!), majd a lereszelt trappista sajtot is, jó alaposan összedolgozzuk őket. Zsírpapírra púpozott teáskanálnyi darabokat szaggatunk belőlük (kb. 25-30 darab is kijöhet, mérettől függ, de a sütés alatt úgyis pufi lesz). A tetejüket bekenjük a megmaradt tojássárgájával, és kevés sajttal megszórjuk a tetejüket. 15 percig semmiképpen ne nyissuk ki a sütőt, mert összeesik a szépen feljött tészta! 30 perc alatt aranysárgára sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.