Előkészítés: A húst megmossuk, a szeleteket kissé kiverjük, és bedörzsöljük sóval és borssal. A paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A bazsalikomot összekeverjük a reszelt sajttal, és a hússzeltekre szétosztjuk. A húst feltekerjük, összekötjük, vagy a végeiknél fogvájóval összetűzzük. Felforrósítjuk az olajat egy mélyebb serpenyőben, körös-körül megpirítjuk benne a hústekercseket. Aláöntjük a levest, lefedjük, és 8-10 percig pároljuk. Kivesszük a húst. A visszamaradt pecsenyeléhez öntjük a tejszínt, és kevergetve besűrítjük. Beleszórjuk a paradicsomkockákat, sóval, borssal fűszerezzük. Visszatesszük a húst, összeforrósítjuk, és rizzsel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 419 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.