Előkészítés: A húst megmossuk, a szeleteket kissé kiverjük, és bedörzsöljük sóval és borssal. A paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk.
Elkészítés: A bazsalikomot összekeverjük a reszelt sajttal, és a hússzeltekre szétosztjuk. A húst feltekerjük, összekötjük, vagy a végeiknél fogvájóval összetűzzük. Felforrósítjuk az olajat egy mélyebb serpenyőben, körös-körül megpirítjuk benne a hústekercseket. Aláöntjük a levest, lefedjük, és 8-10 percig pároljuk. Kivesszük a húst. A visszamaradt pecsenyeléhez öntjük a tejszínt, és kevergetve besűrítjük. Beleszórjuk a paradicsomkockákat, sóval, borssal fűszerezzük. Visszatesszük a húst, összeforrósítjuk, és rizzsel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 419 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.