Elkészítés: 1. Ha vastag a hússzelet, kicsit kiklopfolom. Ezután sózom, borsozom és lisztbe forgatom.
2. A sajtot felszeletelem.
3. Serpenyőben felolvasztom a vajat, kevés olajat is öntök hozzá, majd ebben félkészre elősütöm a húsokat.
4. Egy jénai tálat kevés vajjal kikenek, egymás mellé belehelyezem a húsokat, majd sajtszeletekkel befedem, majd ismét húsokat rakok rá, és azokra is sajtszeletet teszek.
5. Ha elfogyott a hozzávaló, leöntöm tejszínnel, hogy ellepje. Lefedem a jénai tálat, és kb. 180 fokon 20-25 percig sütöm. Majd leveszem a tetejét, és még 10 percig pirítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.