Elkészítés: A hámozott burgonyát lereszeljük, egy evőkanál sót adunk hozzá, a tojást és annyi lisztet, hogy galuska állagú tésztát kapjunk. A szalonnát felkockázzuk és megpirítjuk, a sajtokat lereszeljük.
A galuskát sós-olajos vízben megfőzzük, és a szalonnazsírban alaposan megforgatjuk.
Egy tepsiben elsimítunk egy adag galuskát, megszórjuk az egyik féle sajttal, majd megint galuska, majd sajt következik, de ezt a réteget megszórjuk a szalonnakocka felével és rátesszük a juhtúrót, ismét galuska, majd sajt jön. Az utolsó sor galuskára ráöntjük a tejfölt, megszórjuk a szalonna másik felével, és beterítjük a szeletelt mozzarellával. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.