Elkészítés: A rizst a szokásos módon készre főzzük. A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajon elősütjük. Kiszedjük az olajból, és tűzálló tálba vagy kisebb tepsibe tesszük egymás mellé, a maradék olajat ráöntjük. A vöröhagymát szeletekre vágjuk, és a csikrehúsra tesszük. Erre kerül a kész főtt rizs. A tejfölt összekeverjük a tojással, ételízesítővel, majd a rizsre öntjük. A tetejére ízlés szerinti sajtot reszelünk. 200 fokos sütőben kb. 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.