Elkészítés: 1. A salátákat és a zöldségeket megmossuk.
2. A paradicsomokat félbe, az uborkát félkarikára vágjuk, a salátákat összetépkedjük.
3. Az öntethez a tojást elkeverjük a mustárral, kevés sóval. Habverővel folyamatosan kevergetve, nagyon lassan hozzáöntjük az olajat.
4. Ízlés szerint ízesítjük az ecettel, a porcukorral és az apróra vágott tárkonnyal.
5. A salátákat és a zöldségeket összekeverjük az öntettel.
5. A sajtos snidlinges krokettinit bő forró olajban kisütjük, lecsepegtetjük és a salátát körberakva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.